+385 48 621 231     medion@medion.hr

Dostava

HPexpress

Isporuku robe po primitku potvrde o izvršenoj uplati vršimo putem Vlastite dostave za područje Koprivnice, a za ostale regije u Hrvatskoj putem HP-Express-a

Cijena Dostave:
Za sve narudžbe dostava je BESPLATNA iznad 1000,00 kn. (cijela Hrvatska).

Za sve narudžbe ispod 1000,00 kn dostava iznosi 30,00 kn (cijela Hrvatska).

 

Napomena:
Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

 

Rok dostave:
Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili u prostore stanovanja, prema prethodnom dogovoru.
Dostavu na području Koprivnice obavlja vlastitim prijevozom i tada je moguće dogovoriti točno vrijeme dostave.
Dostavu obavljamo u roku od 2 – 48 sati, (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obavješten o roku isporuke.
Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

 

Obaveze kupca:
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio MEDION d. o.o.bez isporuke kupcu i sl.) MEDION d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik” i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO:
Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!